Utmattad

UTMATTAD - EN NOVELLSAMLING OM STRESS

 

 

Stress är den främsta orsaken till sjukskrivning i Sverige. Bakom statistiken finns helt vanliga människor som trodde att de aldrig skulle drabbas.

 

Tjugofyra modiga novellskrivare delar med sig av sin historia och ger dig som läsare en unik inblick i utmattningssyndromets verklighet. Möt bland annat den unga studenten med höga ambitioner, kvinnan som älskar en alkoholist, chefen som en dag bestämmer sig för att aldrig mer gå till jobbet, politikern som svimmar på väg till ett möte, polisbefälet som kämpar i motvind på en mansdominerad arbetsplats, mamman som strävar efter perfektionism och sjuksköterskan som måste ge upp och inse att det är hon som behöver vårdas.

 

En av årets viktigaste böcker i ett samhälle som är i desperat behov av större förståelse och kunskap om stressrelaterad ohälsa.

 

Bidrag till stressforskningen

Av varje såld bok skänker Parus förlag 20 kronor till stressforskningen via Hjärnfonden.

 

Köp boken

Boken finns att köpa i nätbokhandeln och kan tas hem till Akademibokhandelns butiker. Köp boken hos Bokus eller Adlibris.

 

Medverkande:

Eva Lind Johansson, Sara Arvidsson, Lotta Lundh, Torbjörn Lövendahl, Lena Posselwhite, Annie Lindgren, Sandra Borgh Classon, Helén Hedlund, Andreas Brodin, Emma Holmgren, Susanna Rydin, Jenny Schagerlind, Anneli Hedén, Charlotte Wikhall, Anna Säfström, Marcus Ljunqvist, Amanda Rosén, Anna Backe, Christine Nord, Anna Flodell Lindberg, Yvonne Öhlin Berkelund m.fl.

 

Novellsamlingens initiativtagare och redaktör är Emma Holmgren, författare till Våga vara rädd - en bok om utmattningssyndrom.

Bokinfo

 

Redaktör & formgivning: Emma Holmgren

Omslagsfoto: Nikola Stankovic

Tryck: Scandbook AB Falun

Utgivningsdatum: 2017-03-01

Antal sidor: 212

ISBN: 9789198288544

MANUS?


Har du skrivit en text som berör?


Välkommen att läsa mer under MANUS

KONTAKT

 

Parus förlag

Emma Holmgren

Författare & förläggare

 

emma@parusforlag.se (ej manus)

 

Eller via KONTAKTSIDAN

 

Parus förlag

Copyright @ All Rights Reserved