Tokstressad

TOKSTRESSAD

- HUR DU HANTERAR SJUKT STRESSADE VUXNA

 

 

Har du en sjukt stressad vuxen? Det har vi med. Eller två faktiskt.

 

Mamma kan inte längre spela spel, hon förstår inte reglerna hur många gånger hon än läser. Pappa lägger kalsonger i kylen och prickig korv i legolådan. Det går inte att fråga när maten är klar, då börjar det nästan ryka ur öronen på dem. Det verkar som att de helst vill gömma sig under en filt, inte gå till simhallen eller fixa barnkalas.

 

Att förstå ett utmattningssyndrom kan vara svårt som vuxen, hur är det då i barnens ögon? Familjen Bergh bestämde sig för att dela med sig av fakta, kärlek, tips och tricks. Tillsammans har de skrivit boken TOKSTRESSAD - hur du hanterar sjukt stressade vuxna.

 

Det finns något som är extra viktigt att förmedla i boken - Det är aldrig ditt fel att din vuxen är sjuk och hen älskar dig fortfarande lika mycket!

 

Stress är den vanligaste orsaken till sjukskrivning i Sverige. Om inte du själv är en sjukt stressad vuxen så känner du förmodligen någon som är det. En stor del av de som blir sjuka i utmattningssyndrom är i 30-40 års åldern. Då finns det ofta barn i familjen som ser en vuxen bli både knepig och knasig. Detta är boken för er!

 

 

 

 

 

Bokinfo

 

Författare: Annika Bergh med ideér från Oscar, Filippa & Max Bergh

ISBN: 9789198288568

Tryck: Print in Baltic

Utgvningsdatum: 2018-09-06

Illustrationer: Annika Bergh

Omslag: Kartonnage

Antal sidor: 40

MANUS?


Har du skrivit en text som berör?


Välkommen att läsa mer under MANUS

KONTAKT

 

Parus förlag

Emma Holmgren

Författare & förläggare

 

emma@parusforlag.se (ej manus)

 

Eller via KONTAKTSIDAN

 

Parus förlag

Copyright @ All Rights Reserved