Omslagshjälpen

UNIK HELHETSLÖSNING FÖR DITT BOKOMSLAGPå grund av rådande omständigheter med covid-19 har jag bestämt mig för att inte skriva några fler avtal i år och istället förvalta de böcker som förlaget redan gett ut. Det ger lite extra utrymme och jag vill erbjuda prisvärd omslagshjälp till dig som är egenutgivare. Samarbetet passar dig som inte har de högsta designambitionerna, men vill ha ett enkelt och professionellt omslag som är skapat med stor noggrannhet. I tjänsten ingår dessutom en säljande baksidetext som du även kan använda om du lägger upp din bok i nätbokhandeln.


FÖR FAST PRIS 5500 KR EX MOMS FÅR DU


 • Ett nära samarbete där vi bollar idéer och alternativ mellan oss.
 • Omslagsbild på framsidan.
 • Tryckfärdig PDF-fil.
 • En baksidetext som lockar läsaren.
 • Bildköp från bildbank (949 kr) ingår i priset, samt streckkod.
 • Jag samarbetar med Edita Ramoniene på Print in Baltic och du kommer att få både digitalt provtryck och provtryck i din brevlåda om du väljer att trycka din bok där. Då får du även tips på eventuella omslagseffekter som skulle kunna passa din bok, så som folie, UV-lack eller prägling.


Vill du endast ha support och vässa din baksidetext? Du betalar 1500 kr ex moms och vi bollar texten mellan oss vid tre tillfällen.

Jag som skapar ditt omslag har drivit Parus förlag sedan 2015 och har redan från början fått höra att böckerna håller en hög nivå. Flera av förlagets titlar är inköpta centralt av Akademibokhandeln och alla har synts flitigt i media. Min första bok Våga vara rädd har som egenutgiven sålt i över 10 000 exemplar och ytterligare tusental sedan den fick bli Månpocket hos Bonnier. Jag arbetar i InDesign och skapar de flesta bokomslagen själv. Det var en stor utmaning till en början, men jag har lärt mig mycket genom åren. Rent utbildningsmässigt har jag haft god användning för mina studier i information- och medievetenskap samt en kurs i skapandet av bokomslag i InDesign. Min starkaste sida skulle jag säga är enkelhet som ändå utstrålar kvalité, samt texten till baksidan, vilket är mycket viktigt för bokens första intryck och försäljning. Ni ser förlagets bokomslag här och kan därifrån gå vidare för att läsa böckernas beskrivningar.


Välkommen, så samarbetar vi med din bok!

FRÅN DIG BEHÖVER JAG


 • Dina tankar och önskemål om omslaget.
 • Titel och ISBN-nummer.
 • Bokens storlek.
 • En sammanfattning av bokens innehåll eller ditt förslag på baksidetext.
 • En omslagsritning från tryckeriet när det är aktuellt.

DE SENASTE BOKOMSLAGEN JAG SKAPAT

Kika gärna in hos Parus förlag på Instagram för att se hur de ser ut som färdiga böcker.

MANUS?


Har du skrivit en text som berör?


Välkommen att läsa mer under MANUS

KONTAKT

 

Parus förlag

Emma Holmgren

Författare & förläggare

 

emma@parusforlag.se (ej manus)

 

Eller via KONTAKTSIDAN

 

Parus förlag

Copyright @ All Rights Reserved