Böcker

våra böcker

En gång slockna alla stjärnor

 

Kan ett hjärta fyllt av bottenlös sorg även bli sprängfyllt av kärlek?

Min återhämtnng

 

Hoppfull dagbok med lugnande ord på vägen. Följ din kropp genom återhämntingen och sätt ord på dina känslor på ett enkelt sätt. 

Vad sa du?

 

Förtvivlat ropar jag "hallå, hallå", men det hörs inte! Jag är 26 år och kan inte längre höra min egen röst.  

Utmattad

 

Stress är den främsta orsaken till sjukskrivning i Sverige. Bakom statistiken finns helt vanliga människor som trodde att de aldrig skulle drabbas.

Utmattningssyndrom

 

Varför reagerar kroppen så konstigt?

Ofta finns en naturlig förklaring kopplat till stress. Det vill vi dela med oss av till dig, för att ge goda förutsättningar för läkning.  

Ett slut, en början

 

Jag är specialistläkare inom psykiatri och är sjukskriven för att min hjärna en dag bestämde sig för att det fick vara nog.

Tant Vildas Magi

 

Vem är pojken med den höga hatten? Hur kan rabarberna vara lika stora som träden? En mormor som kan hjula ska väl inte flytta in på ett äldreboende?

Bokmärkesängeln


När Eva sägs upp från sin anställning i garnaffären står hon inför nya livsval. Det förflutna hotar att komma ikapp och det blir allt svårare att leva med lögnerna.

Tokstressad

 

Har du en sjukt stressad vuxen? Det har vi med. Eller två faktiskt. Att förstå ett utmattningssyndrom kan vara svårt som vuxen, hur är det då i barnens ögon?

Boken om Ont

 

Lindra din smärta och stress. En hoppfull självhjälpsbok som ger förståelse och kunskap för att underlätta din situation. 

Lär känna ekorren

 

Ekorren är ett nyfiket litet djur som ibland kommer nära oss människor. Är du också nyfiken och vill veta mer om ekorren? 

När ingen märker

 

En självbiografisk faktabok om ungas psykiska ohälsa.

Våga vara rädd


Jag stod framför den stora badrumsspegeln i Grekland och kände inte längre igen mig själv. Kvällen innan hade ångesten slitit tag i mig med all sin kraft.

På andra sidan väggen

 

Forskningen visar att var tionde svensk elitidrottare drabbas av utmattnings-syndrom. Lika plötsligt som mystiskt försvinner de från prispallarna.

MANUS?


Har du skrivit en text som berör?


Välkommen att läsa mer under MANUS

KONTAKT

 

Parus förlag

Emma Holmgren

Författare & förläggare

 

emma@parusforlag.se (ej manus)

 

Eller via KONTAKTSIDAN

 

Parus förlag

Copyright @ All Rights Reserved