Våga vara rädd

Våga vara rädd -

en bok om utmattningssyndrom

 

Boken är unik genom att egna upplevelser varvas med fakta om vad som sker i kroppen vid stress och utmattningssyndrom. I boken får du som läsare följa utmattningssyndromet genom fyra faser: Uppvarvning, kaos, återhämtning och nyorientering. Andra upplagan är bland annat uppdaterad med kapitel som riktar sig direkt till arbetsgivare och anhöriga.

 

Faktagranskad av specialistläkare inom stressmedicin

"Viktig och välskriven bok, hoppingivande med stor igenkänning. Mycket värdefullt för en person med utmattningssyndrom, familj och arbetsgivare. Emma Holmgren beskriver ett komplicerat medicinskt förlopp på ett lättfattligt och korrekt sätt. Det här borde vara en given läsning även för primärvårdsläkare, Försäkringskassan, politiker och landstingets tjänstemän inom sjukvårdssektorn."

 

Rekommenderas av Vårdguiden/1177

Våga vara rädd - en bok om utmattningssyndrom är en av två böcker som rekommenderas av Vårdguiden/1177, i slutet av deras information om utmattningssyndrom.

 

Köp boken

Boken har sålts i 10 000 ex sina två första år. Den finns att köpa i nätbokhandeln och kan tas hem till Akademibokhandelns butiker. Finns även som ljudbok via Bokus. Köp den hos Bokus eller Adlibris

 

Bakgrundsfakta

Första upplagan av boken gavs ut via print-on-demand, BoD 2014-10-30..

 

 

 

 

Bokinfo

Författare: Emma Holmgren

ISBN: 978-91-982885-0-6

Tryck: Scandbook AB Falun

Utgivningsdatum: 2015-12-10 (andra upplagan)

Omslagsfoto: Marcus Björkman

Omslagsdesign: Johan Wejstål

Omslag: Kartonnage

Antal sidor: 160

Utformad för att vara lättläst även för de med utmattningssyndrom som har svårt att ta till sig text, lite större teckensnitt och tydliga styckemarkeringar.

MANUS?

 

Har du skrivit en text som berör?

 

Välkommen att läsa mer under MANUS.

Kontakt

 

Parus förlag

Emma Holmgren

Författare & förläggare

 

emma@parusforlag.se (ej manus)

 

Eller via kontaktsidan

 

Copyright All Rights Reserved Parus Förlag