Författare

VI SOM SKRIVER

EMMA HOLMGREN

 

Jag hade aldrig kunnat ana att min första bok Våga vara rädd - en bok om utmattningssyndrom skulle lägga grunden till mitt eget bokförlag. Jag känner en stor glädje och tacksamhet över att det blev så. Att få arbeta med mina egna och andras texter är otroligt inspirerande. Jag har alltid haft ett intresse för skrivande men när det var dags för studier vann mitt engagemang för vård och hälsa. Det visade sig bli den perfekta kombinationen när jag nu främst skriver om stress.

 

Ni kan läsa mer om mig här.

 

NIKLAS NYGREN

 

Som psykiater mötte Niklas patienter med utmattningssyndrom samma vecka som "en fas-säkring gick" i hans egen hjärna. Efter en längre sjukskrivning startade Niklas en blogg i oktober 2016. Gensvaret blev enormt och 100 000 besökare under första dygnet fick servern att krascha. Ett år senare samlades Niklas bloggtexter i en bok, Ett slut, en början - en psykiaters funderingar kring sitt utmattningssyndrom, tillsammans med hans fantastiska illustrationer över utmattningens alla känslor.

 

Läs mer om Niklas bok.

 

 

 

IDA BÄCKSTRÖM

 

Vad sa du? Ida upprepade orden så ofta att det fick bli titeln på hennes första bok. Allt var som vanligt i Idas liv tills hon en dag vaknade upp i januari 2013 och inte längre kunde höra. Hon var 26 år och hade blivit döv. Ida kände ett behov av att få uttrycka sin känslor och upplevelser och det som först var tänkt att bli en blogg blev istället en bok. Läsaren får följa Ida på hennes livsomvälvande resa som tog henne till både Bali och Nepal i ett försök att hitta sitt nya jag.

 

Läs mer om Idas bok.

CHARLOTTE WIKHALL

 

Charlotte har skrivit nio romaner på sex år. Hon har gett ut böckerna på eget förlag men ville vidga sina vyer och samarbetade med Parus förlag när hennes åttonde roman Bokmärkesängeln gavs ut i december 2016. Charlotte har en nära kontakt med sina läsare och säljer många böcker i mötet med människor på olika event. Parus förlag gav Charlotte möjligheten att även nå ut via nätbokhandeln.

 

Läs mer om Charlottes bok.

MANUS?

 

Har du skrivit en text som berör?

 

Välkommen att läsa mer under MANUS.

Kontakt

 

Parus förlag

Emma Holmgren

Författare & förläggare

 

emma@parusforlag.se (ej manus)

 

Eller via kontaktsidan

 

Copyright All Rights Reserved Parus Förlag