Böcker

våra böcker


På andra sidan väggen

 

Forskningen visar att var tionde svensk elitidrottare drabbas av utmattnings-syndrom. Lika plötsligt som mystiskt försvinner de från prispallarna.

Tokstressad

 

Har du en sjukt stressad vuxen? Det har vi med. Eller två faktiskt. Att förstå ett utmattningssyndrom kan vara svårt som vuxen, hur är det då i barnens ögon?

Ett slut, en början

 

Jag är specialistläkare inom psykiatri och är sjukskriven för att min hjärna en dag bestämde sig för att det fick vara nog.

Vad sa du?

 

Förtvivlat ropar jag "hallå, hallå", men det hörs inte! Jag är 26 år och kan inte längre höra min egen röst.  

Utmattad

 

Stress är den främsta orsaken till sjukskrivning i Sverige. Bakom statistiken finns helt vanliga människor som trodde att de aldrig skulle drabbas.

Tant Vildas Magi

 

Vem är pojken med den höga hatten? Hur kan rabarberna vara lika stora som träden? En mormor som kan hjula ska väl inte flytta in på ett äldreboende?

Våga vara rädd


Jag stod framför den stora badrumsspegeln i Grekland och kände inte längre igen mig själv. Kvällen innan hade ångesten slitit tag i mig med all sin kraft.

Bokmärkesängeln


När Eva sägs upp från sin anställning i garnaffären står hon inför nya livsval. Det förflutna hotar att komma ikapp och det blir allt svårare att leva med lögnerna.

MANUS?Har du skrivit en text som berör?Välkommen att läsa mer under MANUS

KONTAKT


 

Parus förlag

Emma Holmgren

Författare & förläggare

 

emma@parusforlag.se (ej manus)

 

Eller via KONTAKTSIDAN

 

Parus förlag

Copyright @ All Rights Reserved