Tant Vildas Magi

Parus förlag

Välkommen till det lilla förlaget

med de betydelsefulla böckerna

Tant Vildas Magi

 

På stenmuren i mormors stora trädgård ligger en ovanlig nyckel och glänser i solen. När Moa och Linnea hittar den blir ingenting sig likt.

 

Vem är pojken med den höga hatten? Hur kan rabarberna vara lika stora som träden? En mormor som kan hjula ska väl inte flytta in på ett äldreboende? Och när hon gör det, hur får man ut henne därifrån?

 

"Tant Vildas Magi är en mysig, spännande och fantasifull berättelse med en härlig blandning av realism, magi och vardagsnära äventyr. Ämnen som att alla familjer ser olika ut, vänskap och åldrande är starka teman i den här boken där alla generationer får plats. Bokens omfång och lättillgänglighet i språket gör att den även passar som högläsningsbok till lite yngre barn, från årskurs ett. En riktigt härlig bok för slukaråldern och magisk realism när den är som bäst!"

Liselotte Hasselskog, Akademibokhandeln Alingsås

 

"Boken är lättläst och läsaren dras snabbt med i handlingen. Med små, fina penseldrag skapar författaren en realistisk, trovärdig värld där läsaren lätt kan känna igen sig. I den världen för hon in en sagovärld och skapar en berättelse med magisk realism, som känns genuin och unik... Den kan läsas av flera åldrar, men vänder sig främst till mellanstadieelever."

Anna-Karin Närkling BTJ-häftet nr 24, 2016

 

Bokinfo:

Författare: Emma Holmgren

ISBN: 9789198288520

Tryck: Scandbook AB Falun

Utgivningsdatum: 2016-10

Omslag: Johan Wejstål

Antal sidor: 100

Läsålder: 9-12 år, fungerar lika bra för den läsvana i lågstadieåldern

 

Köp boken

 

Hos Bokus eller Adlibris